Helaas gaat de clinic niet door. De mensen die ingeschreven hebben krijgen persoonlijk bericht.

In samenwerking met PSV De Nieuwe Roef in Sleeuwijk organiseren we op 25 mei een clinic Working Equitation. Wil jij eens iets anders doen met je paard? Doe dan mee! Henri Jacobsen verzorgt de clinic. Naast dressuurruiter heeft hij nationaal en internationaal heel veel ervaring in de Working Equitation.

Working Equitation is all-round teamwork tussen ruiter en paard. Alleen door een hechte samenwerking met je paard bereik je de voor de Working Equitation zo kenmerkende lichtheid. Working Equitation is een veelzijdige discipline binnen de paardensport. Het is ontstaan in Zuid Europa vanuit het traditionele werken met runderen in landen als Portugal, Frankrijk, Italië en Spanje. Inmiddels is het wereldwijd een serieuze wedstrijdsport, waarin ruiter en paard in vier verschillende wedstrijdonderdelen hun niveau van dressuurafrichting tonen, deels in combinatie met praktijkgerichte hindernissen. Wil je meer weten over WE kijk dan eens op www.workingequitationholland.nl.

Opgeven voor de clinic kan door een mail te sturen naar: activiteiten@lvhea.nl. Je rijdt met twee combinaties een uur. Voor leden kost dit €45, niet leden betalen €50.